tisdag 13 mars 2012

Full fart.....

Nu har vi 3 dagar att rapportera varav 2 har varit fullspäckade med besök på både Kennedy Space Center, Daytona Bike Week och Sea World. Vi hade en regndag där emellan som spenderades på en outlet med knaper framgång, har inte riktigt kommit igång med shoppingen någon av oss.
Kennedy var en must do thing kan man säga, tror man kan läsa sig till det mesta på Inätet men det var kul att se allt live. Vi började med att gå på själva space centret och jag själv var ganska besviken men det ingick även en busstur i biljetten och en halvtimmes busstur skulle vi hinna med innan lunch. Den varade i nästan 3 timmar! Men den lyfte hela upplevelsen, hur intressant som helst! Efter Kennedy sökte vi oss mot Daytona och Bike Week. Vi fixade en camping en bit utanför och åkte in till Daytona, efter lite frågande fick vi veta att vi var tvungna att parkera innan bron till Mainstreet, ha skitsnack jag hittade inte en parkering så det fick bli till att åka in på Mainstreet! Snacka om tur då vi hittade två underbara snubbar som hade en bil och mc parkering som vi fick klämma in oss på. Kan säga att vi aldrig sett så många hojar och tillstymmelse till trevlig bike fest (tror jag ska lura med Apan dit).
Dagen efter skulle vi gå på Sea World, men efter att vi pröjsat parkeringen och väntat ut regnet typ en timme utan framgång gav vi upp. Så det fick bli en shoppingdag istället. Idag efter en veckas skit väder fick vi (efter en Stunt sovmorgon = 07:30) vakna upp till blå himmel och solsken. Dagen har spenderats på Sea World, vilka shower vi fått se. Måste säga att det är helt otroligt vad man kan få fiskar att göra. Imorgon blir det NHL och se lite av Sankt Petersburg och Tampa.
Yankee stadium med alla sina parkeringsplatser ryms på taket!!!!!! That´s Big!!!
Apa vad sägs??
MMMM
Banan tar sig!
Vår sötis!!
Patrik Sjöberg släng dig i väggen!
Häftigt!!!

2 kommentarer:

  1. Jäklar vad mycket att se!! Ha det super!!/dewall

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni fortsätter i samma stil, gärna mer mc, ha det bra. Kenneth o Inger

    SvaraRadera